Poziv na sastanak Pododbora istraživača na fakultetima Sindikata nauke Srbije

Prenosimo poziv na sastanak Pododbora istraživača na fakultetima Sindikata nauke Srbije, koji će se održati u ponedeljak, 3. oktobra, u 12č u Beogradu! Podsećamo da su sednice odbora Sindikata otvorene za zaposene u nauci!

Drage koleginice i kolege,

S obzirom na aktuelnu situaciju da nema zvaničnih informacija o aktivnostima unutar Vlade Republike Srbije po pitanju zahteva koje je Sindikat predao predsednici Vlade, a imajući u vidu da se približava kraj kalendarske godine, zakazujemo sednicu Pododbora za ponedeljak, 3. oktobar 2022. godine od 12 časova u zgradi Saveza samostalnih sindikata Srbije, u Kamenoj sali, II sprat, ulaz sa Trga Nikole Pašića.

Tema sastanka biće izveštaj o dosadašnjim aktivnostima Sindikata po svim otvorenim pitanjima koja se tiču statusa i položaja istraživača u Srbiji, sa posebnim naglaskom na probleme koji postoje na fakultetima.

Takođe, predlažem da se u otvorenoj diskusiji razmotre svi predlozi i donesu odluke oko daljih aktivnosti vezanih za zastoj u potpisivanju ugovora o radu na fakultetima, u skladu sa usvojenim Programom.

Aleksandar Knežević
Predsednik pododbora Sindikata nauke Srbije

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: